Brabants icoon Gerard van Maasakkers bij Nesterlé

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

NISTELRODE | Gerard van Maasakkers staat op zaterdag 23 oktober op het podium van Nesterlé in Nistelrode. Sinds eind jaren zeventig weet hij met liedjes in streektaal een breed publiek aan te spreken. Dit jaar stond hij met maar liefst drie nummers in de top 10 van de Brabantse Top 100.

Gerard staat op de planken met zijn voorstelling IK LOOP. Na zijn succesvolle ‘40 jaar liedjes’ loopt Gerard van Maasakkers verder. Hij kijkt rond, staat hier en daar stil, komt thuis met verhalen die hij vastlegt in woorden en akkoorden. Wat klein is maakt hij groot, wat persoonlijk is maakt hij herkenbaar voor iedereen. Zo is Gerard op z’n best.
Na een optreden zei iemand: “Het is alsof hij bij jou in de kamer zingt.” En zo klinkt Van Maasakkers ook: dichtbij, warm, persoonlijk, ontwapenend. Nieuwe liedjes én klassiekers, een heerlijke avond dus. Frank Cools en Bart de Win komen met hem mee.

Tickets
De voorstelling begint op 23 oktober om 20.15 uur. Tickets zijn voor 20 euro verkrijgbaar via de website van Nesterlé: www.nesterle.nl.

Meer berichten