Korte cursussen bij Kunst & Co per november van start

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Kunst & Co verzorgt naast hun jaarcursussen ook het hele jaar door verschillende korte cursussen, verdeeld over drie blokken. Zo is er elk seizoen wel iets nieuws te beleven. Het eerste korte cursus blok gaat op 1 november van start.

Het aanbod wisselt per periode en is laagdrempelig van opzet. Voor jong en oud, beginner of gevorderd, er is voor iedereen wel iets nieuws te ontdekken. Wil je gewoon een paar keer iets proberen zonder er voor een jaar aan vast te zitten? Of heb je zelf een inspirerend idee waar je graag meer over zou willen leren? Meld je dan, de korte cursussen zijn juist hiervoor bedacht.

Eerste korte cursus blok
Het eerste korte cursus blok gaat op 1 november van start met de volgende cursussen: Portretschilderen voor gevorderden, Eerste hulp bij creatief schrijven, Eregalerij van de Nederlandse fotografie (kunstgeschiedenis), Vilten, Fotografie, Twee generaties aan de keramiek, Speuren naar kleuren, ontdek de Picasso in je peuter of laat je uitdagen bij de Creatieve Speel- of Werkplaats. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de korte cursussen? Meer informatie over het aanbod is te vinden in de speciale korte cursus flyer, onder andere verkrijgbaar bij de bibliotheek, of op www.kunstenco-uden.nl.

Meer berichten