<p>De mannen van Sloper.</p>

De mannen van Sloper.

Nederlandse legendes komen naar De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN |  Dit weekend zijn meerdere iconen uit de Nederlandse popgeschiedenis in De Pul voor een concert. Zo staat Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) met zijn nieuwe band Sloper op vrijdag in De Pul en komt zaterdagavond Frank Boeijen voor het eerst in 40 jaar terug naar De Pul.

De nieuwe rockband Sloper bestaat uit niet één, maar twee legendarische drummers. Drummer Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en collega Mario Goossens (Triggerfinger) waren al langer onder de indruk van elkaar en ronselden de Britse gitarist-met-zijn-gouden-stem Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en sessiegitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen hun zelfbenoemd ‘deconstructiebedrijf’ Sloper op te richten. Vrijdagavond staat de band voor het eerst in De Pul.

Frank Boeijen
Frank Boeijen is daarentegen geen onbekende in De Pul. De Nijmeegse zanger en liedjesschrijver stond in 1981 al eens in De Pul. Het is sowieso 20 jaar geleden dat Boeijen de Nederlandse poppodia aandeed voor een tournee. De sfeer, het karakter van de poppodia en een setlijst vol hits en recent werk zullen bijdragen aan een onvergetelijke avond, waarin Frank je meeneemt op een muzikale reis door de tijd. Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als ‘Zwart Wit’, ‘De Verzoening’, ‘Kronenburg Park’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’. Voor alle info en tickets voor het concert van Cesar Zuiderwijk en Frank Boeijen kun je gaan naar www.livepul.com.

Meer berichten