<p>Udens Big Band tijdens een eerdere editie van de Udense Top 2000 live.</p>

Udens Big Band tijdens een eerdere editie van de Udense Top 2000 live.

Weer een feestje met de Udense Top 2000 live

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Udense Top 2000 live gaat dit jaar weer door. In de evenementenzaal van Theater Markant staan op vrijdag 17 december verschillende zangers en zangeressen op de planken. Udens Big Band staat garant voor de begeleiding van deze artiesten.

Samen met Theater Markant organiseert de big band alweer voor de vierde keer dit evenement. Onder de naam ‘Udense Top 2000 live – Let’s Get Loud’, wordt het een avond vol highlights uit Nederlands bekendste hitlijst. Het belooft naast een veelzijdige avond, ook een dubbel feestje te worden voor Udens Big Band, die het 60-jarig bestaan van de band koppelt aan deze feestavond. Udens Big Band heeft alle nummers die de avond passeren speciaal gearrangeerd en begeleidt het regionaal toptalent op het podium. Dat toptalent bestaat niet alleen uit zangers en zangeressen, want ook de leerlingen van Daisy Versteegh van Dans Creatie zullen het podium betreden om de avond helemaal af te maken.

Udens Big Band
Udens Big Band is al 60 jaar een begrip in Uden en omgeving én daarbuiten. Terugkijkend op een mooie geschiedenis met goede muzikanten, bijzondere optredens en leuke activiteiten. Het orkest begon met eerste dirigent Willy Brouwers, vond een opvolger in Jaap Nijenhuis en maakt nu muziek onder leiding van bandleider William Kroot. Hiermee weten ze nog altijd een eigen sound te creëren. Niet voor niets zijn er diverse leden die al meerdere jubilea meegemaakt hebben. Ook oud-leden hebben natuurlijk hun steentje bijgedragen aan het succes van Udens Big Band, en een paar van het zijn er op 17 december bij. Jaap Nijenhuis zal nog één keer voor het orkest zal komen staan, Karel van Eerd neemt plaats achter de piano en Wim Heijman treedt op als gastzanger. Samen met Udens Big Band zorgen zij met zijn drieën voor nostalgie met een ‘terug in de tijd’ blok.

Tickets
De show begint om 20.30 uur. Na afloop is er nog een kleine afterparty met DJ. Kaarten zijn te bestellen via markantuden.nl en kosten 15 euro. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om kaarten te bestellen voor bijvoorbeeld personeel, klanten, relaties, om 2021 een muzikaal staartje te geven. Deze kaarten zijn via het mailadres w.mank@kpnmail.nl te bestellen. De kaarten worden bij het bedrijf afgeleverd.

Meer berichten