<p>De mannen van The Locomotions.</p>

De mannen van The Locomotions.

(Foto: )

The Locomotions met tour ’Relive the 60’s’ in Eigen Herd

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De band The Locomotions treedt op zondagmiddag 28 november op in Eigen Herd Uden.

The Locomotions met hun sound of the sixties, opgericht in maart 1963, bestaat uit Henk Smits: basgitaar, Ron Smits: piano, gitaar en bluesharp, Dennie van der Steen: drummer, Harry Slits: sologitaar, Stefan Smits: ritme en sologitaar. Enkele van hun nummers zijn Lady of Spain, Turn To Me en Sky Blue. Samen willen zij het plezier in hun muziek, dat ze na 6 decennia nog altijd hebben, delen met al hun fans. Na een lange periode met vele optredens in de jaren zestig en vanaf 1994 een aantal reünies met als hoogtepunt het concert van 2016 gaan ze nu weer verder met waar ze ooit in de jaren zestig begonnen zijn, met als doel de muziek en de sound of the sixties uit te blijven dragen. Wil je nog meer weten over de band, kijk dan op hun website www.thelocomotions.nl.

Relive the 60’s
Door die reünies, de cd’s en dvd’s en tegenwoordig ook op YouTube met veel views, lees ruim 83 miljoen, is hun populariteit alleen maar gestegen.
Mede door de toenemende vraag om na de donkere coronaperiode nog eens op te treden voor de fans en liefhebbers van de muziek uit de jaren zestig, heeft de band doen besluiten om vanaf november 2021 en aansluitend later in 2022 vaker op te gaan treden op verschillende locaties in het land. De tour heet: ’Relive the 60’s’. De middag begint om 14.00 uur. De zaal is om 13.00 uur open. Een kaartje kost 10 euro en is verkrijgbaar bij Eigen Herd en Olie- en bezinehandel Jos Maas in Gemert.

Meer berichten