<p>Het Orkest Koninklijke Luchtmacht.</p>

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht.

(Foto: Paul Tolenaar)

Win kaarten voor voorstelling Orkest Koninklijke Luchtmacht

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Het Orkest Koninklijke Luchtmacht komt op vrijdag 19 november weer naar Theater Markant. Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van het Orkest, geven ze in hun benefietvoorstelling ‘Meet the Orchestra’ een inkijk in de wereld van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Udens Weekblad mag 4x2 kaarten weggeven voor dit conert.

Het orkest laat de 19e in diverse bezettingen topklasse arrangementen en muzikale hoogstandjes zien, met solisten uit het eigen orkest. 47 muzikale profs onder leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs vertellen op hun eigen manier het verhaal van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Tijdens het concert komen er dan ook verschillende muziekstijlen voorbij, van zowel Glenn Miller als Bruno Mars. Het benefietconcert is georganiseerd door een samenwerking tussen vliegbasis Volkel en Rotary Uden. Met de opbrengst worden 800 kinderen, die niet vaak zulke dingen kunnen meemaken, in de kerstvakantie meegenomen naar het Kerstcircus in Oss om hen een onvergetelijk dag te bezorgen.

Winnen
Het Udens Weekblad mag 4x2 kaarten weggeven voor het concert op 19 november. Wil je een kaartje winnen? Stuur dan je gegevens (naam, adres en telefoonnummer) naar redactie@udensweekblad.nl. Op maandag 15 november worden de winnaars via mail geïnformeerd. Niet gewonnen? Je kunt nog steeds een kaartje kopen via de website van Markant Uden. Een ticket kost 27,50 euro. De aanvang is om 19.45 uur.

Meer berichten