Udense Ria brengt kinderboek uit

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | ‘De elfenzusjes en het klooster’, het nieuwe boek van Ria Boogert-van der Hel uit Uden, is afgelopen vrijdag verschenen. Het kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het boek gaat over Caitlinn en Kaileigh, twee elfenzusjes die met hun ouders, vrienden en dierenvrienden in het bos wonen. Vader verbiedt de zusjes het bos te verlaten. De zusjes laten zich toch door Dirk de Vos overhalen en komen in een vervelende situatie terecht. Gelukkig hebben de vogels in het bos gehoord wat Dirk en de zusjes van plan zijn en vliegen hen achterna. En dat is maar goed ook! Wil je de afloop weten? Lees dan het boek! Deze is voor 15,99 euro te koop op www.boekscout.nl.
        
Over Ria
Samen met haar man woont Ria Boogert-van der Hel in Uden. Schrijven is altijd haar passie geweest, maar Ria had er nooit de tijd voor genomen. “Opstellen schrijven op school vond ik altijd leuk. Er is ook vaak gezegd: “Je moet boeken gaan schrijven.” Uiteindelijk, mede door corona, zijn de avonturen van Tim en Saar ontstaan, Barend Beer gaat varen en dan nu de elfenzusjes en het klooster.” De tekeningen zijn gemaakt door Freddy Sluijser.

Meer berichten