De Franse band Patrón maakt deel uit van de line-up.
De Franse band Patrón maakt deel uit van de line-up.

Patrón, Black Bottle Riot en Komatsu samen in de Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Franse band Patrón, de Nijmeegse rockers van Black Bottle Riot en de Eindhovense mannen van Komatsu staan op zondag 8 mei samen op het podium van De Pul voor “een onvervalst vuige rockavond”, vertelt de Pul. 

Patrón trok onlangs de aandacht met hun album. “Samen met bevriende bandleden zoals Nick Oliveri en Joey Castillo werd een stevig album waarbij de bas en drums een kampioenschap om de zwaargewichten lijken te bevechten en de gitaren en zang je warm en ‘velvety’ proberen te hypnotiseren. Deze avond worden de Fransen bijgestaan door de Nijmeegse heren van Black Bottle Riot. Al eventjes draait de band mee in de Nederlandse scene. In februari kwam het vierde album genaamd ‘Fire’ uit. Een beetje The Allman Brothers, een beetje Lynyrd Skynyrd en een beetje Tom Petty. Dikke riffs en dubbele gitaarlijnen. De super-massive rock band Komatsu, uit Eindhoven, stoomwalst dwars over ieder publiek heen. De band, opgericht in 2010, speelde door de jaren heen met heel wat artiesten samen. In De Pul staan ze samen met tweebands uit het Verenigd Koninkrijk: The Grand Mal en Desert Storm. Verwacht muziek zoals je dat gewend bent van BlackSabbath, Led Zeppelin, Soundgarden. Laat je overrompelen met Eindhovense power.”

Tickets
Voor dit optreden kost een kaartje in de voorverkoop 14 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com. Kijk voor meer informatie en het volledige programma in De Pul voor dit seizoen op www.livepul.com.

Meer berichten