Foto:

One Woman Band Pearl organiseert gratis muziekmiddag ter ere van haar jubileum

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ZEELAND | Zangeres Lisethe Lukassen uit Erp organiseert op zondag een muziekmiddag ter ere van haar 50-jarig jubileum bij Eeterij D’n Oven in Zeeland. “Het wordt een super fijne muziekmiddag, waar veel collega muzikanten mee komen spelen en zingen. Natuurlijk wordt er ook gejamd”, vertelt ze.

“Ik ben van beroep fulltime zangeres en ik treed op als one woman band Pearl”, aldus Lisethe. “Na veertig jaar lang in een band gespeeld te hebben met drie broers ben ik na het stoppen van deze band alleen verder gegaan. Er is voor ieder wat wils op deze middag. Zo komt er een Joe Cocker tribute en een Johnny Cash tribute en nog veel meer. De middag begint om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur en daarna kan iedereen die wil aanschuiven voor een overheerlijke barbecue. We gaan een fijn ongedwongen Woodstock sfeertje creëren en dat is ook mogelijk doordat het ontzettend goed weer wordt.”

Het evenement vindt plaats bij Eeterij D’n Oven, Verbindingsweg 1 in Zeeland. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Meer berichten