Met presentaties en een expositie worden de resultaten in beeld gebracht.
Met presentaties en een expositie worden de resultaten in beeld gebracht.

Feestelijke afsluiting van creatief programma in ‘t Handelshuys

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | In ‘t Handelshuys vindt op vrijdag 24 juni tussen 12.30 en 14.00 uur de feestelijke afsluiting plaats van een creatief programma voor de Internationale Schakelklassen in ‘t Handelshuys.

Dit schooljaar 2021-2022 is er door Kunst en Spijs, MaakplaatsUden en dramadocent Anouk de Bruijn, allen gevestigd in ’t Handelshuys, samengewerkt door het aanbieden van een creatief jaarprogramma aan leerlingen van de Internationale Schakelklassen van ROC de Leijgraaf, nu KW1. Een creatief programma rond schilderen, koken/hapjes maken, drama en techniek (bouwen met karton aan de stad van de toekomst), op een andere wijze de taal leren en onderzoeken van talenten.

MaakplaatsUden
Het creatieve programma is mogelijk gemaakt door de keuze van de docenten van het ISK voor de 16-18 jarige nieuwkomers in het kader van de besteding van coronamiddelen. MaakplaatsUden heeft daarnaast zich ingespannen om de zeventien werelddoelen aan de stad van de toekomst te verbinden voor deze doelgroep en ook aan bewoners van ’t Handelshuys.

Belangstellenden
Aankomende vrijdag vindt de feestelijke afsluiting plaats en deze kan ook bezocht worden door belangstellenden. Met presentaties en een expositie worden de resultaten in beeld gebracht, op ’t Handelspleijn aan de Udenseweg 2 in Uden.

Meer berichten