Peelsessie met Time Machine en Nighthawk

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOEKEL | Op zaterdag 6 augustus is weer een Peelsessie avond bij Boekelsven aan de Peelstraat 28 in Boekel. De bands Time Machine en Nighthawk treden op twee podia op.

Na april vond weer de eerste Peelsessie plaats met erg veel succes. De organisatie is weermet haar oude ritme bezig en daarom dan ook weer twee bands op zaterdag 6 augustus. Beide bands zullen hun beste beentje voorzetten en de bezoekers gaan weer genieten van een avond vol muziek uit de jaren 70, 80, 90 en verder. De locatie is zoals vanouds Boeklsven aan de Peelstraat 18 in Boekel. Entree is 5 euro. De avond begint om 20.30 uur en duurt tot 02.00 uur.

Time Machine
Deze Peelsessie een optreden van Time Machine die bekende pop en rocknummers uit de laatste decennia van de vorige eeuw speelt. Even terug in de tijd met deze muzikale tijdmachine. Ken je ze nog? Play That Funky Music, Long Train Running, I Wish, We Are Family, Lady Marmalade, Walking on Sunshine, Sultans of Swing, Soulman… Allemaal klassiekers uit vervlogen decennia die nog steeds lekker zijn om te luisteren of om op te dansen. Time Machine is een band bestaande uit zes enthousiaste ervaren en gedreven muzikanten. Het is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium. De nadruk ligt voornamelijk op songs van de 70’s, 80’s & 90’s, maar ook een knipoog naar de actuele top 40.

Nighthawk
In 2018 is Nighthawk geboren. Ontstaan zoals het hoort, uit pure passie voor muziek is meteen besloten een weg te kiezen die de band tot een unieke belevenis maakt. Geen standaard feest en partij muziek maar juist de onbekendere parels uit de rijke rock, soul, disco en blues geschiedenis van onder anderen Steve Winwood, Jeff Healey, Aretha Franklin en Johnny Lang passeren de revue en zorgen voor een bijzondere mix van stijlen waarbij stilzitten geen optie is. Deze dansbare groep zorgt dat de beentjes weer van de vloer zullen gaan en spelen muziek uit de 80, 90’s en verder.

Meer berichten