St. Vincent in Filmhuis De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - In het Filmhuis De Pul draait vanavond om 20.00 uur de komedie St. Vincent over een jongen van gescheiden ouders die bevriend raakt met de eigenaardige buurman.

[image=297680]

De eeuwig cynische oorlogsveteraan Vincent is op zijn zachtst gezegd niet blij als hij alleenstaande moeder Maggie en haar 12-jarige zoontje Olivier het huis naast hem ziet betrekken. Maar wanneer zijn bankrekening het absolute nulpunt heeft bereikt besluit hij dat wanhopige tijden vragen om wanhopige oplossingen en biedt hij de constant overwerkende Maggie aan om op haar zoon te passen. Zij neemt met lichte tegenzin dit aanbod aan en al snel leert de zachtaardige Olivier in de avonduurtjes diverse uiteenlopende zaken op het gebied van gokken, vrouwen en andere zaken waar Vincent zich graag mee bezig houdt. Maar is de mopperkont wel echt zo dwars en onaardig als hij lijkt, of schuilt er onder het harde uiterlijk toch ook een andere kant in Vincent?

De entree is 8,50 euro inclusief consumptie, voor filmpashouders 7 euro inclusief consumptie. De zaal gaat om 19.00 uur open. De voorstelling St. Vincent van vrijdagmorgen 10.00 u. gaat niet door in verband met de verbouwing van de foyer. Filmhuis De Pul is gevestigd op Kapelstraat 13 in Uden. Voor meer informatie en reservering: www.filmpul.com
Meer berichten