Edwin Schimscheimer terug naar Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - De in Uden opgegroeide artiest Edwin Schimscheimer treedt zaterdag 9 mei op in Markant Uden. Zijn avondvullende show draagt de titel ‘Even terug naar Uden’, waarin Schimscheimer stilstaat bij herinneringen uit het Uden van de zestiger en zeventiger jaren. Van ieder verkocht kaartje gaat 1 euro naar de Trap-in.

[image=304302]

Edwin Schimscheimer ontpopte zich door de jaren heen als pianist, gitarist, zanger, componist en liedjesmaker. Daarbij ontmoette hij en werkte hij voor tal van artiesten. Zo schreef hij voor het songfestival, Paul de Leeuw, Willeke Alberti en Ruth Jackott en hij werkte met o.a. René Froger en Herman Brood succesvolle tours af. Op 9 mei combineert hij zijn muzikale verhalen met Udense (jeugd)herinneringen, variërend van de Paulusschool tot de Kruisheren tot carnaval.

Trap-in
‘Even terug naar Uden’ was voor zowel Markant Uden als Edwin Schimscheimer een mooie gelegenheid om een steentje bij te dragen aan de Trap-in. Van ieder verkocht ticket draagt Markant € 1,- af aan Stichting Trap-in. De opbrengsten gaan uiteindelijk naar kleinschalige derdewereldprojecten en Udense/Volkelse missionarissen.

Tickets voor ‘Even terug naar Uden’ kosten €17,50. Kijk voor meer informatie op www.markantuden.nl
Meer berichten