Birdman in Filmhuis De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - In het Filmhuis van De Pul draait donderdag 16 april om 20.00 uur Birdman.

[image=305470]

Acteur Riggan Thomson was ooit wereldberoemd door zijn rol als een iconische superheld, nu worstelt hij met een toneelstuk op Broadway. In de aanloop naar de première gaat hij de strijd aan met zijn ego en probeert hij zijn familie, zijn carrière en zichzelf weer op de rails te krijgen. Het komische drama is overladen met prijzen en kreeg in totaal vier Oscars, waaronder Beste Film en Beste Regie.

De entree is €8,50 inclusief consumptie. Entree filmpashouders €7,00 inclusief consumptie. Zaal open 19.00 uur, aanvang film 20.00 uur.

Filmhuis De Pul
Het Filmhuis van De Pul staat bekend vanwege de ouderwetse gezelligheid, gastvrijheid en de aandacht voor de niet-alledaagse films voor mensen die zich graag laten verrassen en inspireren. Een vast team van vrijwillige medewerkers maakt zich sterk voor een divers en waardevol filmaanbod in Uden. Filmhuis De Pul vertoond zo’n 40 titels per jaar. De koffie staat klaar en na de film staat er altijd een lekker hapje of nootjes op tafel.

Filmpas
"Door voor €25,- een Filmpas aan te schaffen, steunt u Filmhuis De Pul. En wij geven daarvoor graag iets terug: u krijgt de flyer met het maandprogramma thuisgestuurd en u kunt met korting naar elke film inclusief een gratis consumptie! Daarnaast hebben we door het jaar heen leuke acties die exclusief voor Filmpashouders gelden. "

Filmhuis De Pul is gevestigd op Kapelstraat 13 in Uden. Voor meer informatie en reservering: www.filmpul.com
Meer berichten