Art-Inn Noble-Art weer groot succes

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - Voor de tweede keer werd vrijdag een Art-Inn bij OpenOfferte.nl aan de Loopkantstraat in Uden gehouden. Tijdens deze Art-Inn werden mooie, ontroerende en indrukwekkende kunstobjecten tentoongesteld en gekocht. De creaties zijn gemaakt door mensen met een lichamelijke of fysieke beperking. De expositie was een groot succes, waarmee meer dan 1200 euro is opgehaald. En de teller loopt nog.

[image=305860]

Art-Inn is een initiatief van Noble-Art. Een expositie van kunstwerken, kunst met een onbegrensde uiting van vorm, gevoel en waarde. Kunstenaars met een lichamelijke of fysieke beperking hebben vrijdag hun creaties laten zien. Zij vertelden met veel trots en plezier over hun werk en deelden op deze manier hun passie met de enthousiaste bezoekers. Door onder andere de schilderijen tentoon te stellen en te verkopen, zien, voelen en ervaren de kunstenaars met een beperking dat anderen hun kunst waarderen.
Van alle werken, groot en klein, die in de verkoop stonden, hebben vele een nieuw thuis gekregen. Alle opbrengsten van deze Art-Inn gaan direct terug naar de kunstenaars. Hiermee kunnen materialen gekocht worden voor het maken van nieuwe kunstwerken.
Door het grote succes is besloten om tot eind mei verschillende aanbiedingen te blijven doen (zie daarvoor www.noble-art.nu ). Waarna de bedoeling is dat in 2015 nog een Art-Inn gehouden kan worden met nieuwe frisse creaties. Houd de website en Facebookpagina van Noble-Art in de gaten.

[image=305861]

Noble-Art is een maatschappelijk initiatief van OpenOfferte.nl en iZZi-WorkX.
Meer berichten