Kersenpop met Ujese historie, muziek én cultuur

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN | De tweede editie van Kersenpop, ’t Udense Cultuur- en Popfestival dat historie, muziek en cultuur verbindt, wordt zaterdag 27 juni in het Bevrijdingspark in Uden gehouden.

[image=282572]

Kersenpop Uden is een festival door Udenaren georganiseerd, met inbreng van Udense artiesten, ondernemers en jongeren. Het festival legt de relatie tussen historie, cultuur en Uje op de sociaal-culturele kaart. “Zo’n festival organiseren kunnen wij als organisatie niet alléén. Daarvoor hebben we medewerking nodig van organisaties, vrijwilligers, en vooral sponsoren.”
Het festival beleefde vorig jaar een succesvol debuut met 4500 bezoekers. “Op twee podia werd de hele dag live muziek gebracht door ‘Udense’ muzikanten. Een genot om mee te maken: kinderen die zich vermaakten, dansend met hun ouders, al dan niet op het springkussen, liggend op een plaid in het park en genietend van de muziek met als afsluiter Kovacs.”
Ook dit jaar is er ruimte voor Udens talent: “In welke muziekstijl maakt niet uit. Kersenpop probeert jou een podium te bieden waar jij je kunsten kunt laten zien. Ook is er dit jaar weer een culturele markt , waar jij een stukje cultuur van Uden of omgeving kunt laten zien. Tevens richten we voor de kinderen een speciaal plein in ‘The cherry playground’ van 11.00 tot 18.00 onderleiding van JB’s Dancecentre en met medewerking van Scouting Uden. Springkussen, schmink, wie hier in iets wil betekenen, is welkom. Ook sponsoren zijn welkom.”

Voor meer informatie: www.kersenpop.nl.

[image=282575]

[image=282574]

[image=282576]

[image=282579]
Meer berichten