Cats-tribute tijdens Ujes Feest

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - Oude tijden herleven tijdens de tweede dag van het Ujes Feest op vrijdag 15 mei. Dan staat een optreden van de Tribute To The Cats Band op het programma. Vanaf 20.00 uur worden de tientallen hits van The Cats ten gehore gebracht op de Markt.

[image=306862]

Acht muzikanten pur sang staan garant voor een spetterend avondvullend programma, met een repertoire dat The Cats tot ver over onze landsgrenzen succes heeft gebracht. Van klassieke hits als ‘One way wind’, ‘Lea’ en ‘Why’ tot ‘Be my day’ en ‘Without your love’. De Tribute To The Cats Band levert hét bewijs dat de muziek van The Cats mensen nog steeds in vervoering brengt. Een unieke kans om een avondje uit je dak te gaan op de muziek van toen. Niet alleen voor de generatie die het tijdperk van The Cats heeft meegemaakt, maar zeker ook voor de jeugd.
Tickets voor het optreden van de Tribute To The Cats Band kosten vijftien euro en zijn te bestellen via www.ujesfeest.nl en te koop bij de voorverkoopadressen: Shell Schimmel in Uden, Veghel, Heesch, Mill en Son.
Meer berichten