Luizenmarkt op zondag 17 mei in Plasmolen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
PLASMOLEN | Blaaskapel De Everlanders uit Middelaar houdt op zondag 17 mei vanaf 10.00 uur wederom hun tweejaarlijkse Luizenmarkt in de botenhal van Eldorado te Plasmolen. De entree bedraagt slechts 2,00 euro.

[image=294948]

Op zaterdag 16 mei zullen de vele vrijwilligers vanaf 09.00 uur hun spullen in Middelaar en Plasmolen op komen halen. “Wij maken muziek puur voor de gezelligheid, zowel voor de luisteraars als voor onszelf.” Zoals veel verenigingen heeft ook De Everlanders best moeite om de kosten te financieren. “Daarom organiseren we iedere twee jaar een Luizenmarkt, op die manier houden we de vereniging draaiende.” “Voor 10.00 uur staan de mensen al te dringen voor de hekken, zodat ze als eerste binnen zijn en de mooiste spullen voor het uitkiezen hebben!” Om 11.00 uur worden er enkele items per opbod verkocht. “Daar komen ook handelaren op af, want er zitten soms best waardevolle dingen bij.”
De Luizenmarkt van De Everlanders is zondag 17 mei vanaf 10.00 uur bij Botenhal Eldorado in Plasmolen. Meer info: www.everlanders.nl.
Meer berichten