De Bende van Piek en Piek & Co

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN – De Bende van Piek en Piek & Co spelen komend weekend twee voorstellingen in Naat Piek. De Bende van Piek speelt Het Vogelmeisje en Piek & Co brengt de voorstelling De Klap van de Molen.

[image=277077]

Het vogelmeisje laat het verhaal zien van een wezentje dat lijkt op een klein meisje of op een klein meisje met veertjes. Het vogelmeisje heeft echter in plaats van armen vleugels. De zussen Odette en Violette besluiten haar op te voeden als een gewoon meisje. Maar hun meisje is geen gewoon meisje en op een dag vliegt ze weg. De kinderen hebben zelf mee de verhalen en personages meebedacht. Het Vogelmeisje is een lieve en dappere voorstelling geworden, waarin het avontuur wordt opgezocht.
De Klap van de Molen gaat over de kracht van vriendschap! Na een hoop vervelende ervaringen ziet het leven er voor Anke, de dochter van de molenaar, niet meer zo rooskleurig uit. Wanneer ze totaal in de put zit, komt daar hulp uit een onverwachte hoek. Haar diep gekoesterde wensen kunnen toch nog werkelijkheid worden.

De Bende van Piek, voorstelling het Vogelmeisje: zaterdag 5 en 12 april, aanvang 18:30 zondag 6 en 13 april, aanvang 14:00.
Piek&co, voorstelling De klap van de molen: zaterdag 5 en 12 april, aanvang 20:00 zondag 6 en 13 april, aanvang 15:30. De entree is 5 euro.


[image=277078]
Meer berichten