Foyer Naat Piek opgeknapt

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - Al enige tijd stond de opknapbeurt van de foyer op het lijstje van het bestuur, de leden en vrijwilligers van theater Naat Piek, De bruine en donkere ruimte is omgetoverd in een smaakvolle witte foyer.

[image=278077]

Het schilderwerk is uitgevoerd door een professionele schilder. De rest van het werk is gedaan door de vele vrijwilligers van toneelvereniging Naat Piek.In de frisse ruimte zijn nu gekleurde leunstoelen, witte tafels en barkrukken geplaatst en er is nieuwe sfeerverlichting opgehangen. Bij de ingang naar de zaal zijn ingelijste posters opgehangen van de voorstellingen, die de afgelopen jaren zijn opgevoerd door de verschillende spelersgroepen van Naat Piek. De bedoeling is om in de toekomst de foyer te gebruiken voor wisselende exposities.

Foto’s
Momenteel is er de expositie van Nicole Zörner te bewonderen, een Udens fotografe.
Zij is geboren uit een Oostenrijkse vader en Griekse moeder. Nicole Zörner weet een moment op een magische manier vast te leggen met haar camera. De 36-jarige fotografe zoekt en vindt de ziel, de essentie in een compositie. Zij heeft oog voor sfeer en haar hele oeuvre straalt dat uit.

Zie ook www.nicolezorner.nl.

[image=278076]
Meer berichten