Kikker opent kinderafdeling in de bieb

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
VEGHEL – Bibliotheek Veghel krijgt een spiksplinternieuwe kinderafdeling. Op donderdag 1 mei is de officiële opening. Kikker, uit de prentenboeken van Max Velthuijs, knipt het lint door, samen met een aantal kinderen.

[image=278093]

Nieuwe kasten voor de boeken en puzzels, een digibord en een prachtig decor. Baby’s, peuters, kleuters en jonge lezers kunnen vanaf 1 mei lenen op de nieuwe kinderafdeling van Bibliotheek Veghel. Die dag is het natuurlijk feest. De bibliotheek is nog op zoek naar kinderen die samen met Kikker het lint door willen knippen. Stuur een mailtje naar en meld daarin leeftijd, telefoonnummer en een goede reden waarom jij de nieuwe kinderafdeling wilt openen. Uitgekozen kinderen krijgen op dinsdag 29 april bericht.
Ook zonder schaar is iedereen van harte welkom bij het openingsfeest. Van 14.00 tot 17.00 uur is er (kinder)champagne en taart. Iedereen mag met Kikker op de foto en er wordt voorgelezen uit de Kikker-prentenboeken. Verder mogen kinderen kleuren, knutselen en vlaggen maken. En wie op 1 mei lid wordt van de bibliotheek krijgt een cadeautje.
Meer berichten