'St. Hubert op z'n Best' komt er weer aan

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
SINT HUBERT | 'St. Hubert op z'n Best' start dit jaar op vrijdagavond 28 augustus met topcoverband MmoozZ en DJ Jack in de feesttent. Op zaterdagavond 29 augustus is het de beurt aan DJ Paul Elstak, DJ Stiek en DJ Menno om er één groot feest van te maken. En op zondag 30 augustus begint om 11 uur de traditionele 'St. Hubert op z'n Best'.

[image=313810]

Nieuw dit jaar is de komst van een standwerkersconcours. Er komen circa 20 standwerkers die op een ludieke manier verkoopdemonstraties geven. Dat zorgt voor extra sfeer, vermaak en gezelligheid. Een deskundige jury zal de vaardigheden van de standwerkers beoordelen, want dit concours is een officiële voorronde van het Nederlands Kampioenschap. De komst van het standwerkersconcours heeft tot nogal wat extra aanmeldingen voor de braderie geleid. Er worden dan ook fors meer braderiekramen verwacht. Ook het Kangoo Jump demonstratieteam, het Brabant Veilig Voorlichtingsteam en enkele oude ambachten zullen op het terrein aanwezig zijn. Daarnaast wordt op veler verzoek de rommelmarkt weer op zondag gehouden.

Voor de kids
Voor de kinderen is er ook volop vermaak. Voor het eerst verrijst er een echte circustent op het Pastor Bogersplein. Circus Salto zal hier naast voorstellingen ook circus workshops voor de kinderen verzorgen. Verder is er voor de allerkleinsten een tractor speelpark en voor wat oudere kinderen de stormbaan en de off-roadcars. De attracties zijn voor de kinderen allemaal gratis te gebruiken.

Meer vermaak...
Aan vermaak voor volwassenen is er ook geen gebrek. Dweilorkest Ut Word Wa uit Cuijk kunt u net als onze loterijdames en straatartiest Fonske op het gehele terrein tegenkomen. 's Middag zal Jasmijn op het parcours optreden en ook is de Sterren on tour roadshow met bekende Nederlandse artiesten weer aanwezig. Dit jaar brengen zij Thomas Berge, Cooldown, Danny Terp, Yoeri L'Abee en Emile Hartkamp mee. 'St. Hubert op z'n Best' wordt dit jaar afgesloten met optredens van de opkomende brassband Blanded en DJ Jack in de feesttent.
Mede dankzij de steun van vele sponsoren en begunstigers is het mogelijk om op zondag de entree laag te houden. Deze bedraagt 4,00 euro vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 11 jaar betalen geen entree. Parkeren is gratis.
Kijk voor meer informatie op
http://www.sthubertopzijnbest.nl.
Meer berichten