MIK Uden versterkt musical en theaterafdeling

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - Jozan van Balkom en Soazic Mickers-Reek zijn de twee nieuwe docenten van de musical/theater-productiegroepen van MIK Uden. Samen hebben Jozan en Soazic een voortreffelijk CV waarmee de cursisten met plezier en veel inhoud op een hoger plan worden gebracht.

[image=294793]

Jozan van Balkom (27) heeft na de havo een jaar Musicallfactory gevolgd, een vooropleiding aan het conservatorium en vervolgens de opleiding Muziektheater in Tilburg afgerond. Naast het zingen bij de band Lichte Dichter geeft ze zang- en theaterlessen. Momenteel is ze te zien als Evita in de gelijknamige productie van het Brabants Muziektheater.
Soazic Mickers-Reek is afgestudeerd aan de Dansacademie Lucia Marthas. Ze is na haar opleiding les gaan geven. Als allround danser en musicalperformer heeft Soazic meegedaan in André's nieuwe Revue en voert ze freelance opdrachten uit voor diverse televisie programma's, grote feesten en beurzen. Als kind speelde ze al in professionele producties als The Sound Of Music en Sjakie en de Chocoladefabriek.
Met dit duo heeft MIK een goede opvolging gevonden voor het gemis van Sofie van de Krommenacker. Jozan en Soazic vullen elkaar goed aan door de combinatie van zang en dans. De musical productiegroepen in Uden zijn enthousiast, energiek en getalenteerd en werken momenteel met veel plezier aan de voorstellingen in april 2015.

[image=294792]
Meer berichten