‘Mannen van Naam’ in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - ‘Mannen van Naam’, de nieuwe groep van Udenaren Wilbert van Duinhoven en Ad Grooten is zondag november om 15.30 uur te zien in De Pul in Uden met hun theatertour die de titel ‘Verder’ draagt. Het betreft hier een kleinkunstprogramma met Nederlandse liedjes, folkmuziek en een aantal humoristische autobiografische anekdotes.

[image=292919]

Wilbert en Ad hebben samen in Pater Moeskroen gespeeld, maar ook in de voorloper, de Pardoes. Deze folkgroep trad op tijdens festivals als ‘Uden uit de Kunst’, ‘Vier Uden Sportief’ of in de legendarische ‘Schouw’.
De Mannen van Naam dompelen het publiek onder in een warm bad vol Brabantse en Ierse gezelligheid. Er wordt hard gelachen, maar ook regelmatig een traantje weggepinkt. Er wordt enthousiast meegeklapt en gezongen, maar eveneens weggedroomd bij een melancholische Ierse fluitmelodie. Daarbij worden er grappige autobiografische verhalen verteld die aansluiten bij de mooie kleinkunstliedjes.
Gewapend met een arsenaal aan snaarinstrumenten, een accordeon en zelfs een doedelzak bezetten de Mannen van Naam het podium. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop, aan de kassa 15 euro.

Het Udens Weekblad mag twee Mannen van Naam-pakketten weggeven met daarin onder meer twee cd’s én een meet & Greet met de mannen. Wil je kans maken, maak dan de zin af ‘Mannen van Naam ….’en stuur dit naar
Meer berichten