Kunstoutlet bij Arto Imago

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - Kunstuitleen Arto Imago houdt een grote kunstoutlet met ruim vijfhonderd kunstwerken. Het betreft voornamelijk schilderijen en grafieken van onder anderen Briels, Brood, Corneille, Cremer, Lataster, Molenkamp, Sierhuis en Warffemius. Bijzonder is deze keer dat een gedeelte van de opbrengst wordt gebruikt om in samenwerking met Stichting de Zon een ‘blotevoetenpad’ te realiseren.

[image=292189]

Muzikanten en toneelspelers van Stichting De Zon brengen mensen met een ernstige, meervoudige beperking enthousiast en met veel liefde in contact met muziek en belevingstheater. Op een ‘blotevoetenpad’ lopen, is ook een geweldige beleving. Het is ontspannend en heilzaam om over verschillende soorten ondergrond te lopen. Bijvoorbeeld zacht gras, fijn zand, modder, schelpen, grind, grote keien, houtsnippers en dikke takken. Een gedeelte van de veilingopbrengst zal aangewend worden om in samenwerking met de Stichting De Zon dit pad te realiseren en belevingsarrangementen te ontwikkelen.
De kijkdagen voor de kunstoutlet zijn op 31 oktober, zaterdag 1 november en zondag 2 november van 10.00 tot 17.00 uur. Kunstuitleen Arto Imago is te vinden aan Hoogslabroekseweg 3, (naast bezoekerscentrum Slabroek), (0412) 61 05 10, www.artoimago.nl

[image=292190]
Meer berichten