Art-Inn Noble-Art groot succes

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - De eerste Art-Inn bij OpenOfferte.nl was vrijdag een groot succes. Tijdens deze Art-Inn werden mooie, ontroerende en indrukwekkende schilderijen tentoongesteld en verkocht. De kunst is gemaakt door mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Er is meer dan 2.500 euro opgebracht.

[image=287797]

De Art-Inn is een initiatief van Noble-Art. De kunstenaars vertelden met veel trots en plezier over hun creaties en deelden op deze manier hun passie met de vele enthousiaste bezoekers. Door onder andere de schilderijen tentoon te stellen en te verkopen, zien, voelen en ervaren de kunstenaars met een beperking dat anderen hun werk waarderen.
Van alle werken, groot en klein, die in de verkoop stonden, heeft bijna de helft een nieuw thuis gekregen. Alle opbrengsten van deze Art-Inn komen direct terugbij de kunstenaars. Hiermee kunnen materialen gekocht worden voor het maken van nieuwe creaties.
Door het grote succes is besloten om volgend jaar een nieuwe Art-Inn te organiseren, houd de website en Facebookpagina van Noble-Art in de gaten. Noble-Art is een maatschappelijk initiatief van www.OpenOfferte.nl en iZZi-WorkX.

[image=287798]

[image=287799]

Meer berichten