BoeCult: de voorbereidingen zijn gestart

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
BOEKEL - Met de start van de voorbereidingen komt BoeCult en ook komt Local DJ’s steeds dichterbij. Op zaterdag 30 & zondag 31 augustus barst het feest weer los!

[image=254574]

Na een succesvol BoeCult weekend vorig jaar tijdens Boekel 700 is besloten dit jaar Local DJ’s toe te voegen aan BoeCult. Dus op de zaterdagavond voorafgaand aan BoeCult is het swingen op de beats van lokale DJ's. Met name jong, maar zeker ook oud, is van harte welkom om naar lokaal DJ talent te komen onder het genot van een drankje. Voor jongeren vanaf 16 jaar is er op het plein een area ingericht met DJ's uit Boekel en omgeving.
Ben je nog geen 16 jaar? Niet getreurd! Ook voor jou gaan de DJ’s draaien, maar dan in Nia Domo. In Nia Domo wordt, in samenwerking met Backstage, hetzelfde programma aan DJ's aangeboden voor iedereen die nog geen 16 jaar is. Het programma is hetzelfde. Dus de DJ’s gaan twee keer optreden! Enige verschil is de leeftijdsgrens.
Niet alleen de Local DJ’s zijn terug is van weggeweest? Ook de overkapping is weer terug! Dus weer of geen weer, iedereen staat droog te kijken naar alle artiesten.

[image=254571]
Meer berichten