Actie Internationale Vrouwendag in Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - Tijdens Internationale Vrouwendag, vandaag, zijn tot 20.00 uur met € 8,- korting tickets te bestellen voor de toneelvoorstelling Mama!. Deze voorstelling, die op woensdag 23 mei in Uden staat, is alleen vandaag dus te reserveren voor maar € 17,50 (incl. €2,75 consumptie en garderobe) in plaats van € 25,50.

[image=209354]

De voorstelling gaat over vier mama’s die hilarische, ontroerende, maar ook ellendige anekdotes vertellen over hun zwangerschappen en kinderen. Topactrices Annick Boer, Mary-Lou van Stenis, Esther Roord en Margo Dames brengen de boeken en columns van Daphne Deckers tot leven. Wees er op tijd bij! Ook een goede tip voor mannen die hun vrouw vandaag extra in het zonnetje willen zetten. Kijk op de website www.theatermarkant.nl of bel met het Bespreekbureau via 0413-256110 en bestel een ticket voor deze voorstelling.
Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is niet geldig in combinatie met andere acties of op reeds gekochte tickets. Restitutie op reeds gekochte tickets is niet mogelijk.

[image=209355]

Meer berichten