70’s en 80’s herleven in evenementenhal

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN – ‘Ujes Surprise Party’ is de naam van een nieuw muziekevenement in Uden. Op zaterdagavond 14 april is het zover: dan neemt de band Manilla bezit van het podium van de Evenementenhal aan de Hockeyweg voor een avond swingende muziek uit de seventies & eighties. Een deel van de opbrengst van de avond gaat naar het goede doel.

De Ujes Surprise Party is een initiatief van Udenaren Manno van der Burg en Geert Verkuylen, bekend van onder andere de Hollandse Feestavonden. “Destijds kozen we steeds voor een topper, dit keer doen we het anders”, vertelt Manno. “De liveband Manilla is een band die alleen maar nummers uit de jaren zeventig en tachtig speelt. Ze komen met z’n negenen naar Uden, inclusief drie extra blazers. De bedoeling is dat we met z’n allen terug in de tijd gaan en dat het een geweldige avond wordt!”

[image=209668]

Een deel van de opbrengst van de avond gaat naar het goede doel: Stichting Zelo. Die stichting is opgericht door ouders van kinderen met een lichamelijke beperking, meestal in combinatie met een geestelijke beperking. Stichting Zelo realiseert een kleinschalige woonvorm voor die bijzondere kinderen. “Een van hen is mijn neefje Bert”, vertelt Manno, die zich graag en fanatiek inzet voor de stichting. “Meewerken aan een initiatief als dit geeft je een ontzettend warm gevoel. Ik hoop dan ook dat onze Ujes Surprise Party veel publiek trekt. Des te meer geld houden we over voor Stichting Zelo.”
De Ujes Surprise Party op 14 april duurt van 20.30 tot 01.30 uur. Kaarten zijn te koop bij de drogisterij op de Drossaard, bij Rokado (Promenade) en Esso Schimmel (Kornetstraat), allen in Uden.
Meer berichten