BoeCult staat voor de deur

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
BOEKEL - Op de laatste zondag van augustus is het weer zover; BoeCult! Het zomerse muziek en cultuur evenement, helemaal gratis voor jong en oud!

[image=148517]

Zoals ieder jaar begint het zonnige BoeCult met de openluchtmis. Daarna zingt het Boekelse Koor Karakter onder leiding van dirigent Lex Wiersma om de spits af te bijten. Uiteraard heeft BoeCult nog veel meer voor u in petto, zoals Charly Luske, de Lijn 7 TV show en Imca Marina. Zingen is haar lust en leven, met als grootste hits ‘Viva Espana’ en ‘Vino waar blijft de wijn’.
Voor de kids komt Rachel optreden. Rachel won in 2011 het Junior Eurovisie Songfestival met haar zelfgeschreven nummer ‘Ik ben een teenager’. BoeCult wordt dit jaar afgesloten door coverband Thunk! Zij spelen nummers van '60s soul tot '70s rock, '80s disco, '90s alternative en '00s R&B,
BoeCult staat, naast het muziek aanbod, bekend om het gevarieerde aantal straatartiesten die met hun theatershows jong en oud verrassen en meenemen in hun acts. Ook een kunstmarkt wordt ingericht waar verschillende kunstvormen te zien zijn.

Meer informatie over BoeCult, de theateracts of een van de artiesten staat op www.boecult.nl.

[image=109773]
Meer berichten