Friendstixactie 'Thriller Theater' in Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - The 39 Steps is het eerste deel van de Alfred Hitchcock-trilogie die Het Thriller Theater de komende drie seizoenen gaat brengen. Op 5 januari is deze hilarische toneelvoorstelling te zien in Theater Markant. Via Friendstix is er een speciale actie: twee tickets voor de prijs van één.

[image=200824]

Op de onlangs gelanceerde website Friendstix kunnen nu twee tickets voor de prijs van één worden aangeschaft met een voordeelcoupon. De prijs voor twee tickets is dan €25,75 in plaats van €51,50. Friendstix zorgt dagelijks voor nieuwe aanbiedingen in de regio en Theater Markant werkt hier aan mee.
In deze spannende theaterversie van de filmklassieker wordt Richard Hannay beschuldigd van een moord die hij niet heeft gepleegd. Hij weet te vluchten en gaat op zoek naar de echte moordenaar. Een avond vol wilde achtervolgingen en spectaculaire ontsnappingen volgt.
Ga naar www.friendstix.nl en koop de coupon die voor 5 januari ingewisseld dient te worden voor geldige tickets bij Bespreekbureau Theater Markant. Deze coupon is exclusief servicekosten. Kijk op www.theatermarkant.nl of bel met het bespreekbureau (0413-256110) voor de voorwaarden en voor meer informatie over deze of een van onze andere hilarische voorstellingen en maak kans op de Gouden Podium Cadeaukaart t.w.v. €75,- en twee tickets voor het Foyerconcert van de DOB Band op 8 januari.

[image=200823]
Meer berichten