'Sfeer in Jan Cunenpark moet je koesteren'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
Voor de vierde keer alweer sponsort Daan Bos, eigenaar van Uitzendburo Nivo in Oss, festival Muze Misse. Hij is zondag 3 juli de hele dag van de partij.

Het festival sluit goed aan bij wat hij zelf leuk vindt. "Het gevoel dat ik erbij heb, is gewoon goed. Het is echt een Oss evenement voor alle leeftijden, waar mensen elkaar ontmoeten." Natuurlijk is het voor zijn bedrijf een stukje naamsbekendheid, maar het sponsoren hoeft wat hem betreft geen nieuwe klanten op te leveren. Het is een moment waarop hij zakenpartners op slippers ziet, in plaats van met een stropdas. Én een gelegenheid om kennis te maken met de bijbehorende gezinnen. De ouders genieten van de muziek, de kinderen gaan hun eigen gang. Een leuke dag hebben, is bovenal het credo.

[image=144977]

Aanstekelijk
Zelf kijkt Bos erg uit naar de formatie Relax. "We hebben die groep een aantal jaar geleden al benaderd, maar ze moesten toen afzeggen. Het is een vernieuwend geluid: hiphop met een accordeon. Waarom ik ze live wil zien? Ze barsten van de energie en hun muziek werkt erg aanstekelijk." Maar hij verwacht dat de oudere generaties ook laaiend zullen zijn over Mother’s Finest, en jongeren over Waylon. Bos concludeert dat er voor iedereen wel wat wils is. Dat is ook de grootste verandering die de transformatie van Poposs naar Muze Misse een aantal jaar geleden met zich meebracht. "Het aantal bezoekers stijgt nog ieder jaar. Ook nu loopt de voorverkoop goed. Ik hoop dat ik als sponsor op financieel gebied de kar kan blijven trekken, om dit familiefestijn te kunnen behouden." Bos benadrukt hoe belangrijk de huidige locatie van het festival, het Jan Cunenpark, daarbij is. "Dat is de mooiste locatie in Oss. De sfeer, gemaakt door de combinatie van bomen, de waterpartij en kiosk, moet je koesteren."
Meer berichten