Stoerste piraat is bekend!

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - Het Udens Weekblad en Theater Markant zijn een paar weken geleden een grote Piratenwedstrijd gestart in de krant: "Maak een foto van jezelf als stoere piraat en maak kans op een Piraten Prijzen Pakket!" Op woensdag 18 februari zijn de drie stoerste piraten bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking in Theater Markant.

[image=87048]

De hoofdprijs ging naar Evert Sjoerdsma! Hij won 4 kaarten voor de voorstelling 'Schateiland', een cd met alle liedjes uit de voorstelling, de DVD van Pirates of The Caribbean deel 3 (beschikbaar gesteld door The Music Store Uden) en het boek 'Piratologie' met landkaarten, een kompas en piratengeheimen (beschikbaar gesteld door Boekhandel Bert van der Heijden Uden). De tweede prijs ging naar Daisy van den Bogaard en zij won 2 kaarten voor 'Schateiland' en de DVD van de eerste Pirates of the Caribbean-film. Bovendien winnen zij allebei een meet & greet met de acteurs van 'Schateiland'! De derde prijs ging naar Tijn Schreuder en ook hij wint 2 kaarten voor de voorstelling! Alle winnaars waren ontzettend blij met hun prijzen en hebben veel zin om volgende week vrijdag naar 'Schateiland' te gaan kijken. Er waren ontzettend veel inzendingen voor deze wedstrijd. Alle foto's met stoere piraten zullen tijdens de voorstelling 'Schateiland' te zien zijn in de foyer van Theater Markant!

Schateiland is op vrijdag 27 februari om 19.00 uur te zien in Theater Markant. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. De entree is € 23,- voor volwassenen en € 19,- voor kinderen t/m 12 jr. Op www.theatermarkant.nl staat een filmpje van de voorstelling en kun je meteen reserveren.

Meer berichten