Meidengroep KUS bezoekt Veghel en Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
VEGHEL/UDEN - Het is een mooi weekeinde voor De Blauwe Kei. Na vrijdagavond Wouter Hamel verwelkomd te hebben, wordt het theater in gereedheid gebracht voor meidengroep KUS. Zaterdag om 14.30 uur staan zij op de planken. Een paar uur later, om 18.00 uur, worden ze in een limousine in Uden onthaald: bij Take Ten kunnen fans handtekeningen scoren of met de meiden op de foto.

[image=94666]

KUS, bestaande uit Anouk, Fleur, Meike en Monique, is al enkele jaren succesvol in Nederland. Vorig theaterseizoen stonden de meiden al in de Nederlandse theaters met de ‘KUS Voor Jou Theatertour’ en vanwege het succes van die tour is ervoor gekozen die een vervolg te geven. Ook dit keer maken de vier er een vrolijke boel van, met liedjes over vriendjes, verliefdheid en de allereerste kus. Ook liedjes van hun nieuwstee album, KUS In De Film (november 2008), worden gespeeld. Er zijn nog kaarten te koop. Die kosten € 19,50, verkrijgbaar de kassa van De Blauwe Kei of via www.blauwekei.nl.

[image=94665]

Na hun bezoek in Veghel rijden de KUS-meiden meteen door naar servicebioscoop Take Ten in Uden. Ze spelen namelijk ook een prominente rol in de film LIMO en dus legt Take Ten de rode loper uit. Er is gelegenheid om een handtekening te vragen of een foto te maken en ook zal KUS, voordat de film LIMO van start gaat, vragen uit de zaal beantwoorden. Aangeraden wordt om (gratis) te reserveren via tel: (0413) 27 16 16 of www.taketen.nl. De kaarten op tidj ophalen is ook verstandig. KUS komt om 18:00 uur aan; de film begint om 18:45 uur.
Meer berichten