Meijerijplein alvast in carnavalssfeer

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
VEGHEL – Een modeshow, veel muziek en een hapje. Het Meijerijplein staat twee dagen in het teken van Showtime Van Doorn.

[image=123953]

Ondernemers rondom het Meijerijplein hebben de handen ineen geslagen om ook daar iets te organiseren. Het resultaat is het Showtime evenement, wat dit jaar voor de tweede keer wordt gehouden. “Tussen kerst en oud en nieuw wordt er maar weinig gedaan”, vertelt Hetty van Doorn, medeorganisator van het evenement. “Daarom leek het ons leuk om dit feest te organiseren. Er zijn verschillende dingen te doen. Het feestduo Jago en Egi treden op, er is een bongoband en ondernemers uit het centrum verzorgen een hapje en een drankje.”
Het hoogtepunt van de middag is een modeshow waar de carnavalsmode voor 2010 wordt gepresenteerd. Op de klanken van Thriller van Michael Jackson showen feestelijk geklede dames met allerlei dansjes de pakjes die we komend voorjaar drie dagen lang gaan zien. Het vrolijke optreden brengt voor het winkelpubliek toch nog een beetje zonneschijn op een natte en donkere dag.

[image=123954]

[image=123956]

[image=123952]

[image=123955]
Meer berichten