Mieke van de Kerkhof beste schrijfster

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - Tijdens de feestelijke prijsuitreiking van de verhalen- en dichtwedstrijd van de bibliotheek Uden is Mieke van de Kerkhof met het verhaal “de Overkant” de eerste winnaar geworden van de Udense aanmoedigingsprijs voor schrijf- en dichttalent.

De bibliotheek organiseerde de schrijfwedstrijd ter gelegenheid van haar 50ste verjaardag. Het thema van de ingezonden werken was dan ook “50”. Uit de vele inzendingen heeft de jury, bestaande uit Patty Siroo, neerlandica en docent Nederlands, Bert van der Heijden van Boekhandel Bert van der Heijden en Tony van der Hagen, bibliothecaris van de Udense bibliotheek, vijf inzendingen een eervolle vermelding gegeven. Uit deze inzendingen is één winnaar gekozen die met de eretitel “beste schrijver van Uden en omstreken” naar huis mocht gaan, en een gevulde envelop met 2 maal 50 euro.
Het winnende verhaal en de inzendingen van de vier anderen, Ankh van der Burk, Josje Brouwer, Etiënne M. Nijenhuis en Jan van Tilborg zijn nog te bewonderen in de bibliotheek en op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekuden.nl.

[image=118542]
Meer berichten