Klassiek benefietconcert in De Weijer

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
BOXMEER | Op zondag 8 november vindt er een benefietconcert plaats in De Weijer in Boxmeer. Max Philip Klüser komt geheel kosteloos spelen op de vleugel, die het theater in goed gebruik heeft, om geld in te zamelen voor een nieuwe.

[image=316258]

Tijdens de vorige editie van het ochtendprogramma 'Cultuur & Cappuccino' werd de noodzaak voor een nieuw instrument al duidelijk: de vleugel kon het ongekend hoge niveau van de jonge pianist niet bijhouden. Zonde, vindt de organisatie, want toptalent verdient natuurlijk een topvleugel.

Benefiet 
Het concert is geheel kosteloos te bezoeken, een vrije bijdrage wordt enorm gewaardeerd en komt dus geheel ten goede aan die nieuwe vleugel. Max Philip Klüser speelt repertoire van Debussy, Mozart, Liszt en Chopin. Het pianoconcert begint zondag om 11.00 uur.

'De doos met...'
Een dag voordat Klüser plaatsneemt achter de piano, staat het theater van De Weijer in het teken van een absurde tragikomedie. Het Overloons Toneel (HOT) speelt op zaterdag 7 november het toneelstuk 'De doos met het gesloten oog'. Een fantasierijk, tragisch maar ook humor vol stuk. Kaarten hiervoor kosten 10,00 euro.
Meer informatie en kaartverkoop via De Weijer, De Raetsingel 1, Boxmeer, tel. (0485) 57 49 19 of http://www.deweijer.nl.
Meer berichten