Herman Brood (foto Anton Corbijn).
Herman Brood (foto Anton Corbijn).

Markant zoekt in 'Brood-jaar' grootste Herman Brood-fans

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | In 2016 zou Herman Brood zeventig jaar zijn geworden. Met een theatervoorstelling, twee boeken en een documentaire wordt het een echt Brood-jaar. Een jaar waarin ongetwijfeld veel verhalen over Herman boven komen drijven, want overal waar hij kwam heeft liet hij een blijvende indruk achter. Markant Uden is op zoek naar deze verhalen.

Op 16 en 17 februari is Chez Brood, de theatervoorstelling over 's lands enige rock 'n roll legende, te zien in Markant Uden. De makers van de voorstelling zijn samen met Markant Uden op zoek naar de mooiste, gekste en ontroerendste verhalen achter de meest iconische Nederlandse kunstenaar en muzikant van de afgelopen vijftig jaar. Heeft hij eens bij u geslapen, een tekening gemaakt om de drankrekening te betalen of een wilde avond met u gedeeld? Laat het weten.

Meet & greet
De ingezonden verhalen worden verzameld en voorgelegd aan de cast van Chez Brood. Inzenders van de beste verhalen worden uitgenodigd om een besloten repetitie van de voorstelling bij te wonen, uiteraard met een exclusieve meet & greet met de acteurs.
Brood-fans kunnen hun verhaal voor 1 januari 2016 sturen naar chezbrood@bostheaterproducties.nl.
'Chez BROOD' is op dinsdag 16 en woensdag 17 februari om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden. Tickets voor 'Chez BROOD' kosten € 34,50 (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten