De Halfvastenfeesten in Zeeland.
De Halfvastenfeesten in Zeeland.

Extra tent op Halfvastenfeesten moet extra jongeren trekken

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ZEELAND | De Halfvastenfeesten in Zeeland zijn dit jaar op 4 en 5 maart. De organisatie pakt voor deze achtste editie extra uit met een tweede tent. "Er komt een housegedeelte en er is een feesttent", vertelt Harold van Tiel van de organisatie.

De eerste namen die op het festival zullen optreden zijn al bekend. The Dirty Daddies, Dyna, André Hazes Jr , Baby Blue, Lady Bee, Django Wagner, The Darkraver, Henk Dissel & Ruthless en nog velen meer zullen acte de présence geven in het eerste weekend van maart.

Van Tiel verwacht dat veel bezoekers van vorig jaar er ook dit jaar weer bij zullen zijn. "Daarnaast willen we dit jaar de jeugd extra aanspreken. We hebben een mooi programma met een goede aankleding en goede artiesten."

Voor meer informatie kijk op www.halfvastenfeesten.nl. Ook op social media is meer informatie te vinden. Facebook www.facebook.com/halfvastenfeesten, Instagram; https://www.instagram.com/halfvastenfeestenzeeland of bekijk eens ons YouTube-kanaal www.youtube.com/user/halfvastenfeesten

Lees meer woensdag in het Udens Weekblad. 

Meer berichten