Het boek wordt uitgereikt aan de heer Bijland.
Het boek wordt uitgereikt aan de heer Bijland.

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

Boek uitgereikt voor de heer Bijland
UDEN | Dhr. Bijland loopt dit jaar voor de vijfentwintigste keer mee met de Nijmeegse vierdaagse. Hij loopt dit jaar met zijn zoon en kleinzoon. Deze week werd er een boek uitgereikt aan meneer Bijland.

2016 is het Jaar van het Boek. Het boek is nog altijd springlevend. Minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap verwoordde het als volgt: "Boeken geven ruimte om onszelf te verliezen in het leven van anderen. Ze vormen ons denken. Daarom geloof ik ook dat het boek de toekomst heeft. Er zullen altijd verhalen zijn en komen die tot onze verbeelding spreken, ons kennis laten maken met nieuwe werelden en ons soms zelfs van gedachten laten veranderen".
Dhr. Bijland uit Uden loopt komende week voor de 25e keer mee aan de Nijmeegse vierdaagse. Dit jaar loopt Leo Bijland de vierdaagse met zijn zoon en kleinzoon. Zijn belangrijkste tip voor deze twee debutanten; "Als ze maar een petje en zonnebrand meenemen". Om Dhr. Bijland heel veel succes te wensen en om te laten zien hoe trots we op hem zijn ontving hij van Yvonne de Groot van de bibliotheek in Uden het boek: "Het Brein van Farao tot fMRI". (dit was een tip van zijn vrouw) Natuurlijk was hij hier zeer blij mee.
Elke week zal een medewerker van de bibliotheek een boek uitreiken aan iemand in het werkgebied van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken
Een boek dat goed past bij deze persoon of bij deze organisatie. Iemand die op dat moment in het nieuws is, iemand die een goed verhaal kan gebruiken. De boeken worden persoonlijk geselecteerd.

Meer berichten