Rockportaal viert tienjarig bestaan

  •   keer gelezen   Muziek
VOLKEL - Wat ooit begon als een hobby is tien jaar later uitgegroeid tot een vooraanstaand webzine waarin de liefde voor (rock)muziek centraal staat. Deze voorliefde is mede ook de spil waar het om draait bij de medewerkers van Rockportaal en dat uit zich in veel liverecensies, prachtige fotografie en eerlijke albumreviews waarbij in alle gevallen de artiest respectvol centraal staat.

[image=304214]

Anno 2015 is het dus ruim tien jaar geleden dat de site werd opgericht en is uitgegroeid tot wat het nu is. Een rockzine waar vijfendertig medewerkers op diverse manieren hun muzikale ei kwijt kunnen. Vele binnen- en buitenlandse artiesten/organisaties hebben dat ook ontdekt. Zo is Rockportaal.nl te gast op vooraanstaande festivals zoals Fortarock, Zwarte Cross, Paaspop, Best Kept Secret en Lowlands, maar ook de kleine(re) zalen en festivals kunnen steevast op de support van Rockportaal.nl rekenen. Daarnaast ontvangt Rockportaal van beginnende bands als wel van de grotere jongens nieuwe albums. Goed is goed, dus enig onderscheid qua naamsgrootte wordt niet gemaakt.
"En hoewel Rockportaal.nl mag steunen op een trouwe groep medewerkers die hun ziel en zaligheid in hun (vrijwilligers)werk leggen, zijn we altijd op zoek naar nieuw schrijverstalent om het aanbod nog meer dan nu van een schrijven te voorzien. Heb je interesse om een bijdrage te leveren? Mail dan naar ."
"Om de tiende verjaardag te vieren en om bij te blijven in de huidige tijd hebben we afscheid genomen van het oude logo en het vertrouwde gezicht van de website. Er is nu een nieuw logo en een compleet nieuwe website op het vertrouwde internetadres te vinden. Een website die er nog frisser, maar tevens ook stoerder uitziet dan de oude. De inhoud zal echter van ongewijzigd hoog niveau blijven. Met trots nodigen we iedereen uit om www.rockportaal.nl te bezoeken!"
Meer berichten