Barracuda beste coverband van Europa

  •   keer gelezen   Muziek
VOLKEL - In Raamsdonksveer was zaterdag de grote finale van European Battle of the Coverbands met optredens van negen bands en Barracuda kwam als grote winnaar bij de vakjury uit de bus. Deze band mag zich nu een heel jaar 'Beste coverband van Europa' noemen.

[image=304861]

Na afloop verklaarde frontman Stêpàn van de Wijngaard: “Ik was gewoon weer eens echt gespannen voor een optreden en merkte dat ook aan de andere bandleden. Juist die spanning zorgde ervoor dat we nog net dat extraatje gaven dat je bij een wedstrijd als dit nodig hebt”.
Naast eeuwige roem, won de band een prijzen pakket ter waarde van een kleine tienduizend euro. Er wordt een single opgenomen in een professionele studio (onder de vlag van een platenmaatschappij) en natuurlijk volgen er diverse promotionele optredens… Op hun lauweren rusten zit er voor de bandleden zeker niet in.
“Op 12 juni staan we in de halve finales van die andere grote bandwedstrijd “The Clash of the Coverbands, the Benelux Edition”, vertelt Stêpàn. Dus naast onze reguliere optredens kunnen we hier ook weer aan de bak.

Zie ook www.barracuda-rock.com

[image=304862]

[image=304863]
Meer berichten