Samen aan de slag met Percament Percussion

  •   keer gelezen   Muziek
VOLKEL - Percament Percussion Events houdt zondag 19 april samen met De Brabantse Hoeve uit Volkel een gezellige muzikale middag voor iedereen. “Het is een middag waarbij we niet naar muziek luisteren, maar een middag waarbij we muziek maken!”

[image=305641]

Percament Percussion Events is een bedrijf dat percussieworkshops geeft aan zowel grote bedrijven als teambuilding als aan kleinere groepen mensen, van vriendenweekend tot familiedagen. Het bedrijf bestaat al sinds 1998 maar is sinds kort onder leiding van Eugenie Teeuwen. Zij beschikt over een eigen percussieruimte aan de Brabantstraat 24 in Volkel, waar onder meer workshops gegeven worden, maar ze komt ook met alle plezier met al haar instrumentarium naar mensen toe. “Zondag kunt u voor sterk gereduceerd tarief ervaren hoe leuk het is om samen swingende muziek te maken. U wordt om 13.30 uur verwacht bij De Brabantse Hoeve aan de Zeelandse dijk in Volkel. Na een heerlijke kop koffie en een stuk gebak loopt u een 700 meter tot aan de ruimte van Percament. Daar gaan we gezellig spelen als een echte Sambaband! Iedereen kan mee doen, je hoeft niet muzikaal onderlegt te zijn! De workshop duurt 1,5 uur.”

De kosten voor deze middag bedragen in totaal 15 euro. Heeft u interesse, geef u dan snel op via de website: http://www.percament.nl of bel naar Eugenie: 06 - 39126193
Meer berichten