AC/DC en Black Sabbath tribute op Knipoog

  •   keer gelezen   Muziek
BOEKEL | Elf rockbands staan pinksterzaterdag 23 mei op het binnen en buitenpodium van Knipoog Pure Rock in Boekel. Op het buitenpodium van deze elfde editie staan vijf tribute bands van AC/DC, Volbeat, Muse , Black Sabbath en Fatburger.

[image=138091]

Fatburger bestaat dit jaar 25 jaar en wil Knipoog op een feestelijke manier afsluiten met de beste covers van onder andere Metallica, Deep Purple, Foo Fighters en Alice Cooper.
Op het binnenpodium word gestart met Circus of the Quake, deze band heeft onlangs een nieuwe zangeres gevonden die zeer dicht bij het stemgeluid van Evanescence en Nightwish komt.
Two chicks rockin’ the stage zijn de dames van Tarzan´s my Daddy. Helemaal los op het podium en dat met een hoge kwaliteit. General Midnight bestaat uit oud leden van Bign´s, de band speelt naar eigen zeggen ‘een mix van donkere grunge en melodieuze desert-rock, met beukende riffs en fuzzy gitaarsolo’s’. Ook op het programma staan the 101´s , the Covenant, en Campfire Collaboration

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de dagkassa. Er is ook een early bird actie, ziewww.knipoogpurerock.nl.
Meer berichten