Sunday Sun en Lucas Hamming in De Pul

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Sunday Sun en singer-songwriter Lucas Hamming geven zaterdag 2 mei om 20.00 uur een concert in De Pul in Uden.. De energieke, straf gespeelde powerpop van Sunday Sun, door Spotify uitgelicht als één van dé talenten voor 2015 en eerder al opgepikt door 3FM, combineert wonderwel met de ruige strot en het Britse rockgeluid van Lucas Hamming..

[image=306330]

Het debuutalbum van Sunday Sun, We Let Go, verscheen vorige maand bij V2 Records. Zonniger powerpop dan eerste single I Call You Honey bestaat niet. Dat vonden ook De Wereld Draait Door (1 daverende minuut) en 3FM, dat de single grijsdraait en de band eerder tot Serious Talent bombardeerde. Dat deden ze ook met Lucas Hamming, die te zien was in De Beste Singer-Songwriter van Nederland en met Mojo Mischief een 3FM Megahit scoorde. Begin 2015 volgt een tweede EP, voorafgegaan door een nieuwe single.

Spotify
Beider talent is ook Spotify niet ontgaan: I Call You Honey en Mojo Mischief schitteren in hun Spotlight 2015. Elk jaar onthult Spotify deze playlist van opkomende artiesten waarvan wordt verwacht dat ze doorbreken. De lijst is samengesteld met behulp van Spotify’s eigen muziekexperts en belangrijke data als hun Viral Charts.

Win kleedkamersessie
3FM Serious Talent en Spotify Spotlight presenteren op zaterdag 2 mei Sunday Sun (met de onmiskenbare hit I Call You Honey) en Lucas Hamming (bekend van De Beste Singer-Songwriter van NL en de hit Mojo Mischief) in De Pul Uden! Voorafgaand aan dit dubbelconcert geven ze beide een intieme kleedkamersessie en daar kun jij bij zijn! Wij mogen 2x2 tickets weggen inclusief kleedkamersessie. Je maakt kans door het juiste antwoord te geven op de volgende vraag: wie neem jij mee de kleedkamer in?

Mail je antwoord naar Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de kassa. Zie ook www.livepul.com.

[image=306329]
Meer berichten