So Safado Pinksterzondag in Markant Uden

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - In de evenementenzaal van Markant Uden vindt op Pinksterzondag de tweede editie plaats van het event So Safado. De vorige editie van het housefeest op kerstavond trok zo’n 700 bezoekers.

Organisator en DJ De La Noise poogt dit keer de exotische sferen van Brazilië naar Uden te brengen. “Tijdens de optredens die ik in Brazilië heb gehad raakte ik geïnspireerd door al het moois wat dat prachtige land en haar mensen te bieden heeft. Terug in Nederland bleef het jeuken. Zodoende ontstond het idee om mijn muziek te combineren met de heerlijke, relaxte sfeer van Zuid Amerika. Ik dacht dat dat hier ook in goede aarde zou vallen, en zo werd So Safado geboren”, aldus de DJ/organisator.
So Safado betekent letterlijk ‘zo ondeugend’. Met het concept probeert De La Noise het beste van de Nederlandse party scene samen te brengen met de exotische sferen van Brazilië. “Dat doen we met de beste DJ’s, exclusief entertainment, danseressen, special effects en natuurlijk de meest geweldige party people! Meerdere succesvolle edities in Harders’ Plaza en een goed bezochte editie in Uden op kerstavond hebben al bewezen dat So Safado niet zomaar een feest is. Het is een complete uitgaansbelevenis die je niet wil missen.”

Pinksterzondag
Het event vindt plaats op Pinksterzondag, waar ook 7th Sunday zal plaatsvinden. De La Noise zag hier kansen: “of je je Pinksterzondag nou hebt gevierd op een festival, terras, met je familie of gewoon lekker hebt gechilld, dé manier om de dag knallend af te sluiten is door naar Markant in Uden te komen. De line-up bestaat weer uit een team van top DJ’s, met voorop de enige echte ONDERKOFFER. Deze trap & future house koning komt, na dat hij overdag heeft geknald als headliner op de Dirty House stage van 7th Sunday, Markant op z’n kop zetten.”

Meer info, zoals de volledige line up en tickets, is te vinden op www.sosafado.com.

[image=307499]


Meer berichten