Rabobank UdenVeghel steunt Music Night

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN | Music Night 2015, een initiatief van muziekvereniging de Eendracht, heeft Rabobank UdenVeghel gecontracteerd als eerste partner voor dit nieuwe evenement op 23 en 24 oktober in Markant. Steven Trienen, verantwoordelijk voor sponsoring, is trots. “Er zijn veel evenementen in Uden, maar als de Rabobank je ondersteunt, dan weet je dat er draagvlak is in Uden voor ons evenement.”

[image=307619]

“De Rabobank staat midden in de samenleving en weet wat er speelt. Door ons te ondersteunen, wordt de muziekcultuur in Uden weer een stap verder geholpen.”
Directeur Erik Jansen van de Rabobank UdenVeghel is zich bewust van de betekenis van het evenement. “Muziek inspireert, motiveert en verbindt. De verschillende Udense muzikanten en groepen die optreden tijdens Music Night bieden wij een podium. Daar kan heel Uden van genieten.”

Hits
Diverse Udense artiesten brengen hits van Golden Earring tot Within Temptation, van Jan Smit tot Caro Emerald. Steven: “Het beloven twee hele gezellige maar zeker ook verrassende avonden te worden. De aankleding van de evenementenzaal van Markant wordt in de sfeer van het thema gehouden. Daarnaast wordt het niet alleen een luisteravond, maar ook een meezing en meedoen avond. Met een drankje in de hand, gezellig met vrienden en familie.” Feestband de Dop, zanggroepen Sjanz en Rare Vocals, rapper Daan Rijkers en diverse solisten vullen muziekvereniging de Eendracht aan. Zeker zeventig muzikanten gaan de aanwezige bezoekers vermaken.

Kaartverkoop start op 27 mei via www.markantuden.nl.
Meer berichten