The Beard Squad brengt eerste video uit

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - De baardmannen Geckus mcFly (Stefan van der Elst) en de Udense rapper Seip (Lex Ortmans) van het collectief The Beard Squad brachten gisteren de video van hun single 'Zwarte Mist' uit.

[image=276307]

Seip (MC) is verantwoordelijk voor de lokale hit 'Joaahzeutie' en maakte al eerder deel uit van #TEAMPIRI en werkte al samen met artiesten als Subp Yao, Le Professeur (Evenwicht) en Amenti. Door de jaren heen deelde hij het podium met onder andere Extince, Zo Moeilijk, Ronnie Flex, Fresku en HydroBoyz en trad hij op tijdens festivals als Definitie van Dopeheid en Boogiedown Breda.
Onder de naam Geckusman maakte Geckus mcFly (dj/producer) als rapper muziek met onder andere Kleine Jay en bracht hij muziek uit onder het Rotterdamse label DBC. Niet zo heel lang geleden besloot hij zich te storten op het produceren en draaien van Trap. Het nummer Trippy, dat hij afgelopen maandag samen met Doggtown member Subp Yao uitbracht, werd opgepikt door internationaal magazine Trap Sounds en werd de eerste dag al meer dan 7.000 keer beluisterd op Soundcloud. Ook was hij al de hoofdact tijdens R’nBeatSport in Horst en deed hij het naprogramma voor onder andere Ronnie Flex en HydroBoyz.

The Beard Squad
Combineer de opzwepende beats van Geckus mcFly met de bulderende teksten van Seip en je hebt The Beard Squad, een collectief dat staat voor energieke en gedegen muziek. De video is mede mogelijk gemaakt door Damn Good Soap Company, The Barberstation en Kingdom Skateshop.

[youtube=wJuwWARRiY4]

Ook bracht Geckus mcFly afgelopen maandag zijn instrumentale debuut-EP SpaceShipMusic uit met een release party in Café Cordes in ‘s-Hertogenbosch. Deze EP is hier te beluisteren.
Meer berichten