Reek is klaar voor stREEKfeest

  •   keer gelezen   Muziek
REEK – De Zeelandse diskjockey E-Jackt, dj-duo Wipneus & Pim en volkszanger Henk Bernard zijn drie van de artiesten die optreden tijdens het stREEKfeest in Reek. De zesde editie vindt plaats op 25, 26 en 27 april in Reek.

[image=277915]

Papa di Grazzi heeft de eer stREEKfeest op vrijdag 25 april af te trappen. Later staat 2 Brothers on the 4th Floor op het podium om de schade in te halen van het vorig jaar afgelaste optreden. “Dat je goede entertainment soms niet ver hoeft te zoeken bewijst Zeelander DJ E-Jackt. De klapper van de avond is Wildstylez. Met zijn wereldhit Year Of Summer zette de dj eigenhandig hardstyle op de kaart in Nederland”, laat de organisatie weten.

Willems Verjaardag
De verjaardag van koning Willem-Alexander wordt ook in Reek gevierd op zaterdag 26 april. Op de avond zijn er optredens van Henk Bernard, de Party Animals, Die Lustige Schlagerfreunden en Wipneus & Pim. “De laatste twee acts stonden eerder al samen op de eerste editie van het stREEKfeest in 2009”, vertellen de organisatoren. De avond wordt afgesloten door DJ Juelzz.

Familiedag
Vorig jaar heeft het bestuur de familiedag met groot succes geïntroduceerd onder de naam 'stREEKfeest trakteert'. “Daarom krijgt die dag dit jaar een vervolg op zondag 27 april met een matinee programma voor jong en oud. Het begint 's ochtends met Koningsspelen voor de jeugd. Tevens zingt het rond dat de Paarse Caravan op het festivalterrein verschijnt. 's Middags wordt de grote stREEKbarbecue weer aangestoken. De band Dusty Road zorgt voor het muzikale vermaak.”

Tickets
Kaarten voor stREEKfeest zijn te krijgen bij de voorverkoopadressen, op de website en op Facebook. Een los ticket voor vrijdag 25 april (Koningsnacht) of zaterdag 26 april (Willems Verjaardag) kost 17,50 euro. Aan de dagkassa betalen bezoekers daarvoor 22,50 euro. Een combiticket voor beide dagen is alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en kost 30 euro. Het programma op zondag 27 april is gratis voor jong en oud.
Het stREEKfeest vindt plaats op het evenemententerrein in Reek, nabij Rijksweg N324. Volg het festival op www.streekfeest.nl, via Twitter (@streekfeest) of de Facebookpagina
Meer berichten