Kers Vers presents: Kid de Blits

  •   keer gelezen   Muziek
UDEN - Na edities met HydroBoyz, Ronnie Flex en Fresku is Kers Vers zaterdag 31 mei om 20.00 uur weer terug met Kid de Blits als headliner. Deze rapper is één van de nieuwste aanwinsten van Nouveau Riche en houdt nogal van een feestje.

[image=280669]

Sinds hij, in zijn eigen woorden, 'geadopteerd' is door Boaz van de Beatz, gaat het erg hard met Kid de Blits. Hij gooide al direct hoge ogen met zijn entree op de ‘Nooit Meer Slapen remix’ met Ronnie Flex en Bokoesam van Yellow claw en zette dit succes voort met de videoclips van 'Uit De Noordzee', ‘Benzine’ en ‘Brief’. Een mix van elektro, harde bassen, gore wildernis en happy hardcore staan centraal in zijn sound. Kid de Blits staat dan ook garant voor snoeiharde beats, de nodige dosis humor en zelfspot en een ontzettend mooi feestje.
Naast Kid de Blits zullen ook Braveheartz optreden. Dit collectief is het initiatief van een van Udens meest gevreesde battle rappers Dubbel D. Dubbel D maakte in de afgelopen jaren furore met zijn battles, maar verscheen ook op Nederland 2 en TV Brabant met zijn protestnummer tegen racisme en de brandstichting van basisschool de Bedir. Samen met het nieuwe talent ABS zal Dubbel D in de naam van Braveheartz het dak van de Pul eraf blazen. Verwacht snoeiharde boombapbeats, scherpe punchlines en energieke flows van deze hongerige MC’s!
Ook zal deze avond een ander nieuw collectief zich presenteren, namelijk Team Rocket. Deze formatie, bestaande uit Birdies, Maze en Bips, bracht onlangs het debuutalbum ‘Op Weg Naar De Melkweg’ uit. Bij een release hoort natuurlijk een release party en deze avond zal dan ook als cd-presentatie dienen voor Team Rocket. Alsof dat nog niet genoeg is, houden we ook nog een open mic sessie, waar iedere rapper het podium kan beklimmen om zijn of haar kunsten te tonen. De avond zal aan elkaar gedraaid worden door Slumber en Mogi hebben we uitgenodigd als jullie vertrouwde host van de avond. De entree is 5 euro.

[image=280670]
Meer berichten